Generhverv Kørekort

Generhverv kørekort.

For at generhverve dit kørekort, skal du bestå en teori- og praktisk prøve. 

Du skal selv forbi borgerservice for at få godkendt dine papirer. Borgerservice skal bestille en teoriprøve til dig. Det er også dem der kan besvare alle de spørgsmål du måtte have. Først når du har bestået teoriprøven skal du kontakte skolen.

  1. Du kan læse teorien selv og først kontakte skolen efter bestået teoriprøve. Du kan øve når det passer dig og hvor det passer dig. Du henvender dig selv til Borgerservice og de ordner dine papir og bestiller en teori prøve til dig. Det skal de gøre. Efter bestået teoriprøve kontakter du køreskolen og vi bestiller en praktisk prøve. Det må borgerservice ikke hjælpe med.
  2. Du kan købe ene undervisning, hvis du har svært ved at læse/forstå systemet. Du kan supplere dette med nr. 1.

Priser: Eneundervisning i teori kr 600,00 pr. lektion. Den praktiske prøve samt 2 kørelektioner koster kr. 2600,00.

Vær opmærksom på at du har en tidsfrist på max 6 mdr. til at bestå begge prøver.

Teori og kørsel ligger i tidsrummet mellem kl. 10 og 15.

Når du har en betinget frakendelse og går op til en teoriprøve skal du vide følgende. Består du ikke teoriprøven første gang bliver dit kørekort inddraget straks og du vil først få et nyt når du har bestået både teori- og den praktiske prøve.

En betinget frakendelse er normalt 3 år. Hvis du i denne periode laver en overtrædelse der medfører en betinget frakendelse vil dit kørekort blive frakendt ubetinget. Dette er fra et ½ år og frem.

Comments are closed.