Generhverv Kørekort

Generhverv kørekort.

Pga af mangel på praktiske prøver kan vi desværre ikke hjælpe lige nu. Der bliver åbnet op igen for kunder der skal generhverve deres kørekort senere i år 2022.

For at generhverve dit kørekort, skal du bestå en teori- og praktisk prøve. 

Har du en ubetinget frakendelse kan du blot kontakte borgerservice på Frederiksberg pr telefon. Har du en ubetinget frakendelse skal du selv forbi borgerservice for at få godkendt dine papirer. Borgerservice skal bestille en teoriprøve til dig. Det er også dem der kan besvare alle de spørgsmål du måtte have. Først når du har bestået teoriprøven skal du kontakte skolen, hvor vi så berammer en praktisk prøve til dig.

Priser: Eneundervisning i teori kr 800,00 pr. time. Den praktiske prøve samt 2 kørelektioner koster kr. 2700,00.

Vær opmærksom på at du har en tidsfrist på max 6 mdr. til at bestå begge prøver.

Teori og kørsel ligger i tidsrummet mellem kl. 10 og 15.

Når du har en betinget frakendelse og går op til en teoriprøve skal du vide følgende. Består du ikke teoriprøven første gang bliver dit kørekort inddraget straks og du vil først få et nyt når du har bestået både teori- og den praktiske prøve.

En betinget frakendelse er normalt 3 år. Hvis du i denne periode laver en overtrædelse der medfører en betinget frakendelse vil dit kørekort blive frakendt ubetinget. Dette er fra et ½ år og frem.

Comments are closed.